Accions

Enquestes del professorat: com respondre i com consultar els resultats

De Recursos docents

Què és

A la UVic hi ha un sistema de gestió que permet respondre les enquestes de satisfacció amb la docència impartida i consultar els resultats les enquestes que l’estudiantat ha contestat sobre a la satisfacció amb el professorat i amb l’assignatura.

Les opcions per fer-ho estan disponibles a totes les aules i des de qualsevol es pot consultar totes les enquestes que s’han fet a partir del curs 2017-2018 i respondre les enquestes actives.

Què es pot fer

Respondre les enquestes

Si ets professorat de la UVic, has de respondre les enquestes sobre la impartició de la teva docència per cada assignatura/semestre.

Per fer-ho, has d’entrar a qualsevol aula i clicar l’opció Respon enquestes del bloc lateral dret de l’aula Gestió i qualitat.

EnquestesSigma 06.png


Es mostraran totes les enquestes obertes que tens pendents de respondre. Has de clicar la fletxa del costat de la que vols respondre.

EnquestesSigma 08.png


Si et surt una enquesta d’una assignatura que no has impartit, has de clicar el senyal de “no existeix” (2) per a que et desaparegui de la llista. Si l’has impartit, has de clicar el símbol de “vàlid” (1).

EnquestesSigma 09.png


Valida la següent pantalla clicant “Acceptar”.

EnquestesSigma 10.png


Respon de l’1 al 5 les preguntes obligatòries (1). Si respons que vols introduir canvis, s’obrirà una caixa de text per a que els especifiquis. Si vols esborrar alguna resposta, clica la icona “esborrar” al final de cada línia (2). Afegeix algun comentari, si ho consideres pertinent, i clica “Finalitzar” (3).

EnquestesSigma 11.png


Valida l’enviament de dades clicant “Acceptar”.

EnquestesSigma 12.png


Valida el missatge de conformitat de l’enviament clicant “Acceptar” en la següent pantalla”.

EnquestesSigma 13.png


Si et queden enquestes per respondre, es tornaran a llistar.

EnquestesSigma 14.png

Consultar els resultats de les enquestes

Per consultar els resultats de les enquestes de satisfacció de l’estudiantat, has d’entrar a qualsevol aula i clicar l’opció “Consulta enquestes” del bloc lateral dret de l’aula “Gestió i qualitat”.

EnquestesSigma 01.png


Has de seleccionar el curs acadèmic en el desplegable de la part esquerra de la pantalla.

EnquestesSigma 07.png


I en el de la banda dreta, has de seleccionar quin informe d’enquestes vols consultar.

  • Resultats de l’enquesta de satisfacció amb l’acció docent del professor/a (Grau): com ha valorat l’estudiantat d’aquell semestre la teva tasca docent.
  • Resultats de l’enquesta de satisfacció amb l’assignatura (Grau): com l’estudiantat ha valorat l’assignatura.
EnquestesSigma 02.png


Després cal que seleccionis en el desplegable el semestre que vols consultar i clicar a la fletxa vermella que hem requadrat en la següent imatge.

EnquestesSigma 03.png


L’informe es mostra com un pdf incrustat i pots descarregar-lo (1) o imprimir-lo (2).

EnquestesSigma 04.png

Consultar els resultats de les enquestes anteriors al 2017-2018

Les enquestes fins el curs 2016-2017 les pots consultar clicant la icona de la pàgina inicial del campus virtual “Resultats de les enquestes”.

EnquestesSigma 15.png


En la següent pantalla, primer hauràs de seleccionar si vols veure les enquestes que va respondre l’estudiantat o les que vas respondre tu (1) i apareixeran a sota les opcions de les enquestes a les que tens accés (2), on podràs triar si fan referència a Graus, Màsters, Pràctiques o Treballs finals. Després podràs triar el curs acadèmic dels resultats a consultar (3).

EnquestesSigma 16.png

Altres informacions d'interès

Les enquestes de satisfacció dels docents i de l’estudiantat són gestionades per l’Àrea de Qualitat. Si tens cap dubte, consulta’ls als a través de la seva sol·licitud pròpia de l’URespon Incidència en l’enquesta.