Accions

Zoom

De Recursos docents

Què és

El mes de novembre 2023 la llicència campus UVic de Zoom va terminar. Els comptes Zoom UVic encara existeixen i s'hi poden accedir des del Campus Virtual però algunes prestacions ja no estan disponibles per a la gran majoria de persones usuàries (principalment, una limitació de 40 minuts de durada de la reunió, sense poder gravar-la al núvol). En cas de dubtes, cal fer una consulta a URespon UDUTE.

Zoom-q.png

Zoom és l'eina de videoconferència que la UVic-UCC ha posat a disposició de la comunitat de la UVic-UCC des del curs 2020-2021 (concretament a partir del mes de novembre del 2020).

Cada professorat i personal d'administració i servei disposem d'una llicència (Zoom Meeting) que podem gestionar des del web de Zoom.

La UVic disposa d'un complement Zoom Webinar de fins a 500 participants per a la realització d’esdeveniments institucionals en format taula rodona. Zoom Webinar permet organitzar actes grans sense contacte directe entre les persones assistents, amb possibilitat d’inscripció prèvia i seguiment de participació.

Què podem fer

Altres informacions i ajudes d'interès