Accions

Com utilitzar Wooclap amb Zoom

De Recursos docents

Per configurar Wooclap i poder utilitzar-lo des de Zoom, obre l’aplicació d’escriptori de Zoom, selecciona la icona “Aplicaciones” de la barra de navegació de Zoom i a continuació selecciona l’aplicació de Wooclap.

Figura 1.

La primera vegada, s’obriran dues finestres de confirmació. A la primera et demanarà confirmar que vols afegir el Wooclap.

Figura 2.

I a la segona, que autoritzis a Wooclap agafar els permisos d’accés de Zoom.

Figura 3.

Un cop configurat, podràs obrir l’aplicació dins de Zoom de dues maneres:

  1. Abans d’iniciar la sessió Zoom.
  2. Un cop iniciada la sessió de Zoom.

Abans d’iniciar la sessió Zoom

Per crear o editar un esdeveniment Wooclap directament des de l’aplicació d’escriptori de Zoom selecciona la icona “Aplicaciones” de la barra de navegació de Zoom i a continuació l’aplicació de Wooclap.

Figura 4.

Les Zoom Apps es poden obrir al client i, a continuació, introduir-la en una reunió, o iniciar-se durant una reunió activa segons calgui, sempre que la reunió l’hagis programat des del teu compte de Zoom.

Un cop iniciada la sessió de Zoom

L’accés a les Zoom Apps està restringit a l’usuari que ha programat la sessió. Si passes els controls d’amfitrió a un participant no tindrà disponible la icona “Aplicaciones” i no podrà utilitzar aquesta funcionalitat.

Per crear o afegir un esdeveniment Woocalp un cop iniciada la sessió de Zoom, selecciona la icona “Aplicaciones” de la barra d’eines de Zoom i a continuació “Wooclap”.

Figura 5.

Et demanarà si vols participar a un esdeveniment (1) o si vols presentar un esdeveniment (2).

Figura 6.
  1. Per participar a un esdeveniment només hauràs d’escriure el codi de Wooclap i seleccionar “Unirse”.
  2. Si selecciones presentar un esdeveniment s’obrirà el teu perfil dins la plataforma Wooclap:
Figura 7.
  1. Seleccionar un esdeveniment existent. També pots crear-ne un de nou amb l’opció “Crear evento”.
  2. Compartir la pantalla Wooclap amb la resta de participants.
  3. Convidar als participants a obrir l’aplicació de Wooclap dins de Zoom: Els participants rebran la invitació via xat de Zoom i caldrà que autoritzin a Wooclap agafar els permisos d’accés de Zoom per poder utilitzar-ho com a aplicació de Zoom. Aquesta opció permet que puguin veure el que es projecta a la pantalla (presentació o ponent) i respondre a les preguntes Wooclap a la vegada, ja que la interacció Wooclap es visualitza a la part lateral dreta de la pantalla.
Figura 8.

Per a més informació consulta l’ajuda de Woclap (en castellà) o el vídeo tutorial que han elaborat (en anglès).