Accions

Fer enquestes a MS Teams

De Recursos docents

Què són

Les enquestes a MS Teams es poden fer per aconseguir una resposta d'un grup a una pregunta.

Es poden fer en un xat d'MS Teams, en un equip o durant una reunió.

Crear una enquesta

Cal situar-se a la part inferior de l'espai per escriure al xat, al xat de l'equip o al xat de la reunió i si no hi ha visible la icona d'MS Forms cal clicar els tres punts per a que se'ns obrin més aplicacions.

ObrirEnquestaMSTeams-01.png

Si l'aplicació MS Forms l'hem obert/seleccionat fa poc, segurament se'ns llistarà com un suggeriment (1). Sinó, l'haurem de buscar (2).

ObrirEnquestaMSTeams-02.png

Dins d'MS Firms, configurem la pregunta (1) i les possibles respostes (2). Si ens cal, es pot afegir més respostes possibles (3), fer que es pugui seleccionar més d'una resposta (4) o eliminar una resposta ja configurada.

Podem demanar que es registrin els noms dels qui responen (6) i que els resultats siguin compartits en temps real amb els que formen part de l'entorn del xat on estem configurant l'enquesta (7). Abans d'enviar l'enquesta, en podem fer una visualització prèvia (8).

CondfigurarEnquestaMSTeams-02.png

Amb l'enquesta publicada al xat, en aquest apareixerà la possibilitat de seleccionar la resposta (1) i enviar-la (2). La persona propietària de l'enquesta podrà consultar els detalls dels resultats (3).

Si hem fet públics els resultats, a continuació es mostra en temps real els resultats actuals de l'enquesta (4).

RespondreVisualitzarEnquestesMSFornms-a-MSTeams.png

Altres informacions i ajudes d'interès

Consulta la pàgina de Microsoft amb l'ajuda sobre les enquestes a MS Teams.