Configuració de l'aula
De Recursos docents
Moodle: usos
- Plataformes Moodle
- Autovaloració de l'aula
- Tauler
- Icones
- Configuració aula
- Blocs laterals
- Imatge de curs
- Activitats i recursos
- Editor Tiny
- Editor ATTO
- Compartir recursos
- Notificacions
- Text multilingüe
- Grups
- Missatges del professorat
- Sharing Cart
- Usos de qüestionaris
- Insígnies
- SEB
- Detector de plagi
- Restriccions d'accés
- Restaurar
- Activitats furtives
- Manual de Moodle
Què és
A la UVic, quan iniciem un curs acadèmica les aules virtuals ens arriben buides, amb una mínima estructura per temes (sense continguts) i alguns blocs laterals.
En aquest sentit, Moodle ens ofereix diferents opcions per construir aquestes aules, segons la situació en la que ens trobem.
Què podem fer
Les següents informacions us poden ser útils:
- Importar continguts d'una aula Moodle a una altra, si ja hem fet anteriorment l'assignatura i volem aprofitar tot el contingut pel curs que comencem.
- Preparació de l’aula virtual. Tips and tricks. En aquesta entrada podràs veure quins són els elements mínims que hauria de tenir una aula virtual UVic.
- Canviar totes les dates d’una aula virtual de cop. Aquesta nova funcionalitat a les aules Moodle de la UVic consisteix en poder actualitzar en bloc, totes les dates d’una aula.
- Afegir una imatge de curs a l’aula Moodle, per afegir una imatge significativa al Tauler de Moodle, en el mosaic de cursos accedits recentment.
- Afegir l’enllaç a la Guia de l’estudiant.
- Sharing Cart: el meu “suro” de recursos a l’aula Moodle. Amb aquest bloc lateral podem traspassar recursos i activitats entre cursos.
Altres informacions i ajudes d'interès
Sobretot pel personal de nova incorporació, recomanem el curs autoformatiu Primers passos en la meva docència a la UVic-UCC. Podeu inscriure-us des de la pàgina del Campus Virtual > Comunitat > CIFE.