Accions

Tauler Moodle 4

De Recursos docents

Amb la nova versió de Moodle, s'han produït millores en la navegació i l'estructura de la pàgina del curs, incloent-hi la pàgina "Els meus cursos", l'índex de cursos i altres aspectes que contribuiran a fer que la pàgina del curs sigui més fàcil i ràpida d'utilitzar.

Com a conseqüència d'aquestes millores, el Tauler de Moodle, que és la pàgina principal per a educadors i estudiants, ha evolucionat per centrar-se en proporcionar als usuaris una interfície intuïtiva per revisar i gestionar els seus terminis i planificar les tasques següents de manera més eficient.

Tauler de Moodle
Tauler de Moodle

El tauler de Moodle és configurable per cada usuari, però per defecte trobareu:

  • Cronologia o línia de temps: En la nova versió de Moodle, s'ha redisseyat amb l'objectiu de facilitar la comprensió de les accions que es requereixen per a cada activitat. Ara, les activitats es mostren de manera clara i ordenada, ja sigui per data o per curs, permetent als usuaris tenir una visió immediata de les tasques que han de realitzar. També inclou un cercador. Aquest canvi millorarà significativament l'experiència de navegació i l'eficiència en la gestió de les activitats a través de Moodle. En el cas del professorat, es visualitzen les tasques pendents d'avaluar (s'ha d'habilitar en els paràmetres de la tasca "Recorda'm de qualificar-ho")
  • Cursos visitats recentment


Al bloc desplegable de la dreta, trobareu el calendari del vostre Moodle amb els esdeveniments del lloc, de curs, grup o de l'usuari. També l'accés a UCercaTot de la Biblioteca i als Horaris.